Film”Poslednji strelac” u bjelopoljskom bioskopu

Novi film Darka Nikolića ”Poslednji strelac”, sa Nenadom Jezdićem u glavnoj ulozi,  biće  prikazan 14. i 15. marta, u bjelopoljskom bioskopu, od 20.00 sati.

Pored Nenada Jezdića u filmu igraju: Miloš Timotijević, Miodrag Krstović, Aleksandra Belošević, Nataša Marković, Vladan Gajović i drugi.

Ulaznice, po cijeni od 3 eura, mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu, sat vremena prije početka  projekcije, u periodu od 19.00 do 20.00 sati. 

Nenad Kuruzović je bivši pripadnik tajnih službi. Vodi miran, penzionerski život, živi u stanu sa psom. Jedino društvo koje ima je komšinica Olivera, profesorka francuskog. Deset godina ranije, Nenadova supruga ubijena je u zasjedi namijenjenoj njemu. Naime, Nenad je bio na tragu velikog narko dilera, međutim, nakon smrti nevine žene, zločinac bježi preko granice. Razočaran u službu i vlast koja je dozvolila zločincu da pobjegne, Nenad napušta službu i odlazi u prevremenu penziju. Zaplet počinje kada se narko-diler vraća u Beograd, a služba kontaktira Nenada i traži od njega likvidaciju, računajući na njegovu želju za osvetom. Mada, nekada željan osvete, Nenad nije oduševljen predlogom. Istog dana dobija nemoralnu ponudu zločinca Markovića. U igri mačke i miša, njih dvoje se moraju suočiti sa svojim ličnim demonima i željom da iskupe sopstvene duše.