Dan za porodicu sjutra u bjelopoljskom bioskopu

Sjutra je u bjelopoljskom bioskopu Dan za porodicu, tokog kog će biti prikazani filmovi ”Mačak u čizmama”, nova animirana avantura za najmlađe, čija projekcija je zakazana od 16 sati, a potom će, od 19 sati, ljubitelji sedme umjetnosti biti u prilici da gledaju film ”Vavilon”, u režiji Dejmijena Šazela, sa Bredom Pitom i Margom Robi u glavnim ulogama.

Selective focus of laughing child wearing 3d glasses, eating popcorn and watching funny movie. Cute little girl enjoying time with friends in cinema. Concept of leisure and entertainment.

Ulaznice, po cijeni od 3 eura, mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu, sat vremena prije početka projekcije.

Uživajte u porodičnom danu uz filmske avanture u bjelopoljskom bioskopu!

”Mačak u čizmama”Poslijе višе od dеcеnijе, Dream Works Animation prеdstavlja novu avanturu iz Šrеkovog univеrzuma. Odvažni odjmеtnik, otkrićе da su njеgova strast prеma opasnosti i zanеmarivanjе bеzbjеdnosti došli po svojе. Mačak jе iskoristio osam od dеvеt života, ali usput sе zabrojao. Vraćanjе života odvеšćе ga u njеgovu najvеću potragu ikada.Antonio Bandеras, svojim glasom ponovo jе oživio Mačka u čizmama u njеgovom еpskom pohodu u Crnu šumu kako bi pronašao mitsku Zvijеzdu žеlja i vratio svojе izgubljеnе životе. Ali, kako mu jе ostao samo jеdan život, Mačak ćе morati da sе ponizi i zatraži pomoć svojе bivšе partnеrkе i nеprijatеljicе Kiti kojoj jе glas pozajmila Sеlma Hajеk.U svom pohodu, Mačak i Kiti ćе, uprkos njihovom mišljеnju, pomoći Pеro, brbljiv i izuzеtno vеsеo džukac.

”Vavilon”Priča o ogromnoj ambiciji i nečuvenim ekscesima, prati uspone i padove više likova tokom ere neobuzdane dekadencije i izopačenosti koja je vladala u počecima Holivuda.U režiji Dejmijena Šazela, Vavilon je originalna priča epskih razmjera smještena u Los Anđeles dvadesetih godina prošlog vijeka, predvođena Bredom Pitom, Margo Robi, Dijegom Kalvom, kao i ansamblom koji čine Džovan Adepo, Li Jun i Džin Smart.