Tri filma ove nedjelje na repertoaru bjelopoljskog bioskopa

Na repertoaru bjelopoljskog bioskopa ove nedjelje nalaze se tri filmska ostvarenja. Ljubitelji sedme umjetnosti biće u prilici da uživaju u filmovima ”Oluja”, ”Klub ubica” i ”Titanik”.

Raspored prikazivanja filmova:

Ponedjeljak i utorak, 6. i 7. februar 2023.

19.00 h ”OLUJA”

Cijena ulaznice: 3.00€Srijeda, 8. februar 2023.

19.00 h

”KLUB UBICA”

Cijena ulaznice: 3.00€

Četvrtak i petak, 9. i 10. februar 2023.

19.00h

”TITANIK” 3D projekcija

Cijena ulaznice: 4.00€

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Centra za kulturu, sat vremena prije početka projekcije.


Sadržaj filmova:”Oluja” je film – drama o ratu ispričana iz ugla običnog čovjeka koga maestralno glumi Jovo Maksić u ulozi Ilije, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu.U filmu igraju: Jovo Maksić, Zlatan Vidović, Marija Pikić, Novak Bilbija, Davor Janjić, Slavko Labović, Ivan Vujić i drugi.

——————————————————————————————————————Filmska priča ”Klub ubica” redefiniše pojam „borbe na život i smrt“, predstavljen je svijet sa druge strane zakona, gdje pravila ne važe i gdje se život gubi u treptaju oka.Kada se ubici, Morganu Gejnsu, ponudi ugovor da ubije sedam ljudi, on brzo otkriva da su sedam ‘meta’ takođe ubice koje su angažovane da ga ubiju. Jedini izlaz je ostaviti trag leševa iza sebe i pronaći glavu operacije, koji ih je sve postavio tu gdje su. Morgan kreće u međunarodnu potragu za ljudima kako bi pokupio tragove, jedan po jedan.U međuvremenu, ubice se fokusiraju na Sofi, ljubav Morganovog života. Koriste je kao piona u svojoj smrtonosnoj igri, primoravajući Morgana na nemoguću žrtvu: jedini način da joj spase život je da izgubi svoj.U glavnim ulogama su: Henri Golding, Noomi Rapace, Daniela Melchior, Sam Neill.

—————————————————————————————————————-Titanik, jedan od najromantičnijih filmova ikada, opet na bioskopskom platnu i to sa perfektnim zvukom i kristalno jasnom slikom!Jedan od tri broda britanske kompanije “Vajt star lajn”, najveći putnički brod ikada izgrađen do te 1912. kreće na putovanje od Sautemptona do Njujorka sa više od 1.500 putnika među kojima su i Rouz, dama iz visokog društva, i Džejk, siromašan momak koji se u nju zaljubljuje.U filmu igraju: Leonardo Dikaprio, Kejt Vinslet, Bili Zejn, Kejti Bets, Frensis Fišer i drugi.