Ne propustite dvije filmske premijere u bjelopoljskom bioskopu

Naredne sedmice, na repertoaru bjelopoljskog bioskopa su dvije filmske premijere. Publika će biti u prilici da uživa u najnovijim filmskim ostvarenjima: ”Sluga 2” i ”Živi i zdravi”.

Film ” Sluga 2″, reditelja Klima Šipenka, biće prikazan 29. i 30. januara, od 19 sati.Uloge: Miloš Biković, Ivan Ohlobistin, Aglaja Tarasova, Aleksandar Samojlenko, Marija Mironova, Olga Dibceva, Natalija Rogožkina, Sofija Zajka, Pavel Derevjanko…

Sadržaj

U nastavku ove duhovite filmske priče publika će biti u prilici da prati komična i uzbudljiva dešavanja oko glavnog junaka Griše (Miloš Biković), mladića iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz prošlog veka, što ga je promijenilo nabolje. Nakon putovanja u „prošlost“, on reaguje na svaku nepravdu arogantne i razmažene Katje (Aglaja Tarasova), koja će se ubrzo naći u drugom vremenu i u drugom društvenom statusu, što donosi novu liniju ove filmske priče. Pored uzbudljivih zapleta u filmu, publika će uživati u kadrovima blistave i davne epohe Sankt Peterburga u koju nas vodi ova filmska priča.

Ulaznice, po cijeni od 3 eura, mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu, sat vremena prije početka projekcije, odnosno u periodu od 18.00 do 19.00 sati.

Film ”Živi i zdravi”, višestruko nagrađivanog crnogorskog reditelja Ivana Marinovića, na repertoaru bjelopoljskog bioskopa je 1. i 2. februara. Projekcije su od 19 sati. U filmu igraju: Tihana Lazović, Goran Slavić, Momo Pićurić, Mirjana Joković, Goran Bogdan, Dragana Dabović, Snježana Sinovčić Šiškov, Dejan Đonović, Miloš Pejović, Sejdo Alijaj i drugi.

Sadržaj

Komedija prati mladi par prije i tokom svadbe. Dinamičan i komplikovan odnos mlade, koja naprasno odustaje od udaje i mladoženje koji je na insistiranje oca primoran na ovaj čin, vjenčanje pretvaraju u farsu sa nizom neočekivanih obrta. Uzbudljiva situacija začinjena je pićem i dinamitom, baš kako tradicija i običaji nalažu.Vjenčanje, tradicija, sukob novog i starog, ali i prelijepi ambijent Herceg Novog i primorja Crne Gore, okvir su ovoj dirljivoj i eksplozivnoj komediji u kojoj uloge tumače poznati glumci i glumice iz Crne Gore i regiona.

Ulaznice, po cijeni od 3 eura, mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu, sat vremena prije početka projekcije, odnosno u periodu od 18.00 do 19.00 sati.