Koncert

U ponedjeljak, 29. novembra, sa početkom u 19 časova, u velikoj sali JU Centar za kulturu  ,,Vojislav Bulatović Strunjo”, održaće se  koncert pjesama iz NOB -e. Na koncertu će učestvovati: Gradski hor, hor bjelopoljske Škole za osnovno muzičko obrazovanje, RKUD ,,Proleter” iz Sarajeva, KUD ,,Tekstilac” Bijelo Polje, vokalni solisti i recitatori. Koncert, u znak sjećanja na 29. novembar,  organizuje  JU Centar za kulturu ,,Vojislav Bulatović – Strunjo”  u saradnji sa NVO ,,Muzička baština”.

Ulaz na koncert je besplatan.

Besplatne ulaznice  mogu se preuzeti  na biletarnici JU Centar za kulturu ,,Vojislav Bulatović Strujo”, na dan izvođenja koncerta, u terminima  od 11 do 13h i od 18 do 19h.

Koncert će se održati u skladu sa važećim epidemijskim mjerama, uz prisustvo najviše 100 posjetilaca.

Prisustvo publike moguće je uz posjedovanje najmanje jednog od sljedećih elemenata Nacionalne digitalne COVID potvrde:

1. Da je osoba potpuno vakcinisana sa propisanim brojem doza vakcine protiv  novog korona virusa koji je izdat od ovlašćene zdravstvene ustanove.

2. Negativan PCR test na SARS – Cov-2 ne stariji od 72h.

3. Dokaz da je osoba preboljela COVID -19 (prošlo ne manje od 10 dana i ne više od 180 dana od pozitivnog PCR ili brzog antigenskog testa).4. Negativan antigenski brzi test na SARS – Cov -2  ne stariji od 48h.