KONCERT ANSAMBLA ,,KOLO”

U petak, 24. decembra, u velikoj sali JU Centar za kulturu ,,Vojislav Bulatović Strunjoˮ, sa početkom u 19h,  Ansambl ,,Kolo” iz Beograda će u sklopu svoje turneje po Crnoj Gori izvesti  koncert pod nazivom ,,Iskoraciˮ. Publika će biti u prilici da uživa u bogatom programu uz novu rediteljsku koncepciju koncerta, multimedijalnu pratnju kao i unaprijeđen dizajn svjetla i zvuka. Spremite se za ISKORAKE!

Ulaznice, po cijeni od 5 eura,  mogu se kupiti na biletarnici JU Centar za kulturu „Vojislav Bulatović Strunjoˮ na dan izvođenja koncerta, u periodu od 11 do 13h i od 18 do 19h.

Koncert će se izvesti u skladu sa važećim epidemijskim mjerama, uz prisustvo najviše 100 posjetilaca.   

 ,,Koloˮ je ansambl  sa izvanrednom reputacijom u zemlji i inostranstvu, nosilac je prestižnih domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja za vrhunski doprinos. Osnovan  je 1948. godine od kada na visokom umjetničkom nivou čuva, njeguje i prezentuje tradicionalnu umjetnost kroz igru, pjesmu, muziku i običaje. Sastavljen je od profesionalnih igrača i muzičara, a u stvaranju umjetničkog repertoara Ansambla  učestvuju najeminentniji koreografi, kompozitori, kao i mnogobrojni stručni saradnici. Programi Ansambla ,,Koloˮ  umnogome predstavljaju uzor, model scenskog etnoprikazivanja, objedinjujući osnovne vrijednosti tradicionalne kulture.