KONCERT PJESAMA IZ NOB-a

Ljubitelji pjesama iz NOB-a i svi oni kojima je Jugoslavija i jedinstvo naroda u srcu, biće u prilici da uživaju u koncertu koji će biti upriličen u srijedu, 22. decembra, u velikoj sali JU Centar za kulturu ,,Vojislav Bulatović – Strunjoˮ, sa početkom u 19 časova. Na koncertu će učestvovati: Gradski hor Bijelo Polje, hor bjelopoljske Škole za osnovno muzičko obrazovanje, RKUD ,,Proleterˮ iz Sarajeva, KUD ,,Tekstilacˮ Bijelo Polje, vokalni solisti i recitatori. Organizator koncerta je JU Centar za kulturu ,,Vojislav Bulatović – Strunjoˮ u saradnji sa NVO ,,Muzička baštinaˮ.
Ulaz na koncert je besplatan.
Koncert će se održati u skladu sa važećim epidemijskim mjerama, uz prisustvo najviše 100 posjetilaca.
Prisustvo publike moguće je uz posjedovanje najmanje jednog od sljedećih elemenata Nacionalne digitalne COVID potvrde:
1. Da je osoba potpuno vakcinisana sa propisanim brojem doza vakcine protiv novog korona virusa koji je izdat od ovlašćene zdravstvene ustanove.
2. Negativan PCR test na SARS – Cov-2 ne stariji od 72h.
3. Dokaz da je osoba preboljela COVID -19 (prošlo ne manje od 10 dana i ne više od 180 dana od pozitivnog PCR ili brzog antigenskog testa).
4. Negativan antigenski brzi test na SARS – Cov -2 ne stariji od 48h.

Ulaznice mogu se preuzeti na biletarnici JU Centar za kulturu ,,Vojislav Bulatović Strujo”, na dan izvođenja koncerta, u terminima od 11 do 12h i od 18 do 19h.