Tri nova fima naredne sedmice na repertoaru bjelopoljkog bioskopa

Naredne sedmice u bjelopoljskom bioskopu će biti prikazana tri nova filma: ”Ubistva pod cvjetnim mjesecom”, ”Trolovi” i ”Sirin”.

Novi film Martina Skorsezea ”Ubistva pod cvjetnim mjesecom”, biće prikazan 30. i 31. oktobra, od 19.00 sati. Zasnovan na istinitoj priči i ispričan kroz nevjerovatnu romansu, ”Ubistva pod cvjetnim mjesecom” je epska krimi saga, gdje se prava ljubav ukršta sa neizrecivom izdajom.Žanr: krimi, drama, istorijskiDužina trajanja: 206 minutaUloge: Leonardo Dikaprio, Rober de Niro, Lili Gladstoun, Džesi Plemons, Tantu Kardinal, Džon Litgou, Brendan Frejzer i drugi.

SADRŽAJNa prelazu u dvadeseti vijek, otkriće nafte donijelo je veliko bogatstvo narodu Osejdž, učinivši neke od članova zajednice najbogatijim ljudima na svijetu, preko noći. Bogatstvo ovih Indijanaca odmah je privuklo bijele uljeze, koji su manipulisali, iznuđivali i ukrali onoliko novca koliko su mogli, prije nego što su pribjegli ubistvu.

Ulaznice, po cijeni od 3 eura, mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu, sat vremena prije početka projekcije, odnosno u periodu od 18.00 do 19.00 sati .

FILM ”TROLOVI” 1. i 2. NOVEMBRA 2023. GOD. OD 18.00 SATI

Najmlađi ljubitelji sedme umjetnosti, biće u prilici da u bjelopoljskog bioskopu uživaju u animiranoj komediji ”Trolovi”, čije projekcije će biti u srijedu i četvrtak, 1. i 2. novembra, od 18.00 sati.Žanr: animacija, komedijaDužina trajanja: 86 minutaUloge: Ana Kendrik, Džastin Timberlejk, Zoi Dešanelhttps://www.cineplexx.me/movie/trolovi/?&setversion=1#tab1SADRŽAJKada Maka, optimistična i vesela princeza Trolova, započne opasnu misiju spašavanja svojih najboljih drugara od gladnih Bergena, ona dolazi do toga da moli Zakerala za pomoć, gradskog kuvara – pesimističkog realistu koji želi princezi da dokaže da svijet nisu kolačići i duge. Njih dvoje će se zajedno upustiti u avanturu koja će ih odvesti van svijeta koji im je poznat.

Ulaznice, po cijeni od 3 eura, mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu, sat vremena prije početka projekcije, odnosno u periodu od 17.00 do 18.00 sati. .

FILM ”SIRIN” 1. i 2. NOVEMBRA 2023. OD 20.00 SATI

Film ”Sirin”, debitantsko ostvarenje crnogorskog reditelja Senada Šahmanovića, nakon svjetske premijere na ovogodišnjem Sarajevo film festivalu i premijere na 36. Filmskom festivalu u Herceg Novom, stiže i na veliko platno bjelopoljskog bioskopa. Projekcije su 1. i 2. novembra, od 20.00 sati.Žanr: dramaDužina trajanja: 80 minutaUloge: Danica Ćurčić, May Linda Kasumović, Jasna Đuričić, Marko Baćović, Nikša Butijer, Lidija Kordić, Jelena Simić, Momčilo Otašević, Tihana Ćulafić, Mišo Obradović, Izudin Bajrović, Fatmir Spahiu, Simon Shkrelli, Bashkim Alaj i drugi.SADRŽAJSanela je 90-ih napustila bivšu Jugoslaviju, nakon što je njen otac kidnapovan iz voza i ubijen. Sa samo 18 godina otišla je u SAD i učinila sve da se prilagodi životu u inostranstvu i živi kao pravi Zapadnjak. Želeći da izbjegne bilo kakav utisak stranog porijekla, čak je promijenila ime i postala Natali. Nakon što je postala pravnik, neobičan slučaj nasljedstva je nakon 20 godina vraća u zemlju porijekla, naime bogata neudata žena koja je porijeklom iz Crne Gore, ali je veći dio svog života provela u SAD, Zavještala je pravoslavnoj crkvi svog rodnog grada izvjesnu sumu novca da u njeno ime sagrade kapelu. Natali, rastrzana između svog novog zapadnjačkog identiteta i onog koji je izbrisala, počinje da pronalazi neugodne paralele između njenog života i života pokojnice, pravni slučaj postaje njen lični.

Ulaznice, po cijeni od 3 eura, mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu, sat vremena prije početka projekcije, odnosno u periodu od 19.00 do 20.00 sati.