Tri nova filma naredne sedmice u bjelopoljskom bioskopu

Ljubiteljima sedme umjetnosti, bjelopoljski bioskop je naredne sedmice pripremio tri nova filmska ostvarenja, među kojima je i jedna sinhronizovana avantura za najmlađu publiku.Riječ je romatičnoj komediji ”Šta ljubav ima sa tim?”, koja će biti prikazana 28. februara i 1. marta od 20 sati, a najmlađi ljubitelji filma biće u prilici da uživaju u animiranoj avanturi ”Vatreno srce”, koja će biti prikazana 1. i 2. marta, u 18 sati, potom je na repertoaru akciona drama ”Krid III”, čija projekcija je zakazana za 2. i 3. mart, od 20 sati.

Ulaznice, po cijeni od 3 eura, mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu, sat vremena prije početka projekcije.

O filmu ”Šta ljubav ima sa tim?”

U ovoj romatičnoj komediji igraju: Ema Tompson, Lili Džejms,  Oliver Kris, Šazad Latif, Šekar Kapur i drugi. 

Za rediteljku dokumentaraca i zavisnicu od aplikacija za sastanke Zoe (Lili Džejms), prevlačenje udesno je samo isporucilo beskrajni striming Mr Vrongsa, na užas njene ekscentrične majke Kejt (Ema Tompson). Za Zoinog prijatelja iz djetinjstva i komšiju Kaza (Šazad Latif), odgovor je da slijedi primjer svojih roditelja i odluči se za ugovoreni brak sa bistrom i lijepom nevjestom iz Pakistana. Dok Zoe snima njegovo putovanje od Londona do Lahorea da bi oženio strankinju, koju su izabrali njegovi roditelji, ona počinje da se pita da li bi mogla nešto da nauči iz potpuno drugačijeg pristupa pronalaženja ljubavi.

Sadržaj filma ”Vatreno srce”

Kad misteriozni piroman započne seriju podmetnutih požara po Brodveju, njujorški vatrogasci počinju misteriozno da nestaju. Gradonačelnik Njujorka pozova Georgijinog oca iz penzije da vodi istragu o nestancima, Očajnički želeći da pomogne ocu i spasi svoj grad, Džordžija se prerušava u mladića zvanog ”Džoi” i pridružuje se maloj grupi hrabrih vatrogasaca koji pokušavaju da zaustave priomana.  Uloge/ glasovi: Đurđina Radić, Marko Mrđenović, Milan Tubić, Anja Orelj, Viktor Vlajić, Milan Antonić, Vladimir Marković Looney, Bojana Stamenov, Ognjen Drenjanin, Ivona Rambosek, Jelena Marković, Milan Subotić, Igor Srećković.

O filmu ”Krid III”

U filmu ”Krid III” glavne uloge tumače: Majkl B. Džordan, Tesa Tompson, Džonatan Mejdžors, Vud Haris, Florijn Muntanu, Tesa Tompson, Filisija Rašad, Vud Haris, Filisija Rašad..

Sadržaj

Nakon što je dominirao bokserskim svijetom Adonis Krid je napredovao u karijeri i porodičnom životu. Kada je prijatelj iz djetinjstva i bivše boksersko čudo, Damian (Jonathan Majors), ponovo u javnosti nakon što je odslužio dugu kaznu u zatvoru, on je nestrpljiv da dokaže da zaslužuje svoj udarac u ringu. Sukob bivših prijatelja je više od tuče. Da poravna račun, Adonis mora da stavi svoju budućnost na kocku da bi se borio protiv Damijana – borca koji nema šta da izgubi.