PROMOCIJA ROMANA ANDRIJE TERZIĆA U BIJELOM POLJU

U srijedu, 4. oktobra, s početkom u 19 sati, u bjelopoljskom Centru za kulturu, Andrija Terzić – široj javnosti poznat po inicijalima A.T. predstaviće svoj novi roman ”Ćerka sunca”.

Terzićev novi roman je spoj drame, akcije, intrige, istorije, vjere i ljubavi, a da li će doživjeti svoju ekranizaciju u obliku filma ili serije i sve ostalo što vas zanima o liku i djelu ovog inspirativnog umjetnika, možete saznati na promociji koju najavljujemo.

U Bijelom Polju je gostovao prije 6 godina gdje je pred brojnom publikom promovisao svoje romane ”Preko puta – istina” i ”Plivač” .

Njegov debitantski roman ”Preko puta – istina” (bestlser koji danas broji oko 90 000 primjeraka) izazvao je veliku pažnju književne javnosti, a na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu 2014. godine bio je najprodavaniji pisac.

Andrija Terzić se u međuvremenu oprobao kao scenarista i glumac – igrao je u drugoj sezoni serije “Ubice mog oca” i filmu ”Zaspanka za vojnike”, a jedan je od producenata filma u nastajanju ”The swimmer”, čiji scenario je potpisao Jay Frasco.

Nakon gostovanja u gradovima Crne Gore, svoj novi roman ”Ćerka sunca” predstaviće u nekoj od zemalja EU, nakon čega ga očekuje turneja u USA.Do sada je imao 108 promocija širom regiona i svijeta.