Poslednje poglavlje svjetskog fenomena “After: Posle srećnog kraja” u bioskopu bjelopoljskog Centra za kulturu 8. i 9. septembra

Dođite u bioskop da zajedno gledamo četvrti dio jedne od najgledanijih filmskih franšiza “After”.

Ljubavnu dramu “After: Posle srećnog kraja” imaćete priliku da gledate 8. i 9. septembra u bisokopu bjelopoljskog Centra za kulturu, od 19.00 sati. Glavne uloge tumače Hiro Fajns i Džosefin Lengford. U filmu igraju i Čans Perdomo, Karter Dženkins, Kijana Madeira, Mira Sorvino, Luiza Lombard.

Sve ljubitelje romantičnih drama očekuje pravi prasak emocija dvoje najpoznatijih ljubavnika

Ulaznice, po cijeni od 3 eura,  mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu u danima prikazivanja filma  od 11.00 do 13.00 sati  i  pola sata prije početka projekcije.

Film  je snimljen prema bestseleru Ane Tod, koji je proglašen globalnom senzacijom, a donosi priču o ljubavi i strasti dvoje mladih, koja ne poznaje granice.Tesa i Hardin nijesu klasičan par kome je sve išlo glatko, ali svaki novi izazov je njihovu strastvenu vezu činio sve jačom. Međutim, kada važno otkriće iz prošlosti protrese Hardinovu neprobojnu fasadu, a Tesa doživi tragediju, javlja se dilema da li će ih sve to ponovo zbližiti ili razdvojiti. Dok se pojavljuje šokantna istina o porodicama ovog para, dvoje ljubavnika otkrivaju da se ne razlikuju previše jedno od drugog. Između njihove prošlosti i njihove budućnosti postoji još samo jedna šansa. Hoće li je iskoristiti.