Na repertoaru bjelopoljskog bioskopa ove sedmice su dva nova filma ”Indigo kristal” i ”Super Mario braća”

Film ”Indigo kristal”, režisera i scenariste Luke Mihailovića, biće prikazan u bjelopoljskom bioskopu 20. i 21. aprila, od 20 sati. Uloge: Miodrag Radonjić, Denis Murić, Nina Janković, Miloš Petrović Trojpec, Miloš Đurović, Pavle Mensur, Mateja Popović, Relja Despotović, Đorđe Bibić, Gorica Popović.

Priča je smještena u četiri dana i prati Vuka, tridesetogodišnjeg povratnika iz zatvora koji, gonjen samoubistvom najboljeg druga, pokušava da spase njegovog mlađeg brata na veče godišnjice samoubistva. Poučen iskustvom, Vuk počinje svoj put asimilacije u društvo usputno pokušavajući da sazna zbog čega je pušten dve godine ranije…

Takođe, 20. i 21. aprila, u bjelopoljskom bioskopu od 18 sati, najmlađi ljubitelji sedme umjetnosti biće u prilici da uživaju u animiranom filmu ”Super Mario braća” – najuzbudljivijoj, najduhovitijoj i najživopisnijoj animiranoj avanturi ikada.  

● ● ●

Mario, Luiđi, Princeza Pič, Toud i ostali preslatki likovi uvešće nas u nezaboravnu priču o drugarstvu, upornosti i ljubavi, obogaćenu ludim avanturama i jedinstvenim humorom koji će izmamiti osmjehe i djece i odraslih. Dok rade ispod zemlje, kako bi popravili vodovodne cijevi, vodoinstalateri iz Bruklina, Mario i njegov brat Luiđi kroz misteriozne cijevi dolaze u magični svijet. Ali pošto se razdvajaju, Mario kreće na epsko putovanje, u potragu za Luiđijem. Uz pomoć stanovnika Kraljevstva pečuraka Touda i treninga koje mu vodi odlučna vladarka Kraljevstva, Princeza Pič, Mario dobija sopstvenu moć.

■ ■ ■

Ulaznice za filmove, po cijeni od 3 eura, mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu, sat  vremena prije početka projekcije.