”Meda sa sjevera 4: Porodično putovanje” i ”Antmen i Osa: Kvantumanija” u bjelopoljskom bioskopu

Najmlađi ljubitelji filma, sjutra i preksjutra (23. i 24. februara), biće u prilici  da uživaju u animiranom filmu ”Meda sa sjevera 4: Porodično putovanje”. Projekcije su od 11 i  18 sati.

Dok se Norm trudi da izbalansira da bude kralj i otac, otkriva da mu je kruna ukradena neposredno prije jubileja sjevernog svjetla!

Kada Normova djeca saznaju za njegovo tajno putovanje u živopisni grad Harbin, odlučuju da to pretvore u porodičnu avanturu, nesvjesni da će Norm zapravo tražiti svoju izgubljenu krunu. Dok su u Harbinu, upoznaju tigra po imenu Fu, arhitektu grada i ponosnog oca blizanaca, Pita i Repeta. Na ovom porodičnom odmoru, Norm saznaje koliko je važno raditi zajedno sa svojom porodicom da pronađe krunu i spasi Sjever.

Takođe, 23. i 24. februara, od 20 sati, u bjelopoljskom biokopu će biti prikazan film Pejtona Rida  ”Antmen i Osa: Kvantumanija”. U filmu igraju: Pol Rad, Evanđelin Lili, Majkl Daglas, Mišel Fajver, Ketrin Njuton, Džonatan Mejdžors, Bil Marej i drugiSadržajPeta faza Marvelovog filmskog univerzuma ”Antmen i Osa: Kvantumanija” donosi nove avanture o jednom od začetnika Osvetnika – Antmenu.

Godine 2015. superheroj Marvelovog stripa Antmen dobio je svoj prvi film, a Pejton Rid ponovo preuzima rediteljsku palicu i u najnovijim nastavku o superheroju Antmenu bilježi početak 5. FAZE objedinjenog Marvelovog univerzuma. Superherojski tandem Skot Lang i Houp vraćaju se kako bi nastavili svoje avanture kao Antmen i Osa. Zajedno sa svojim porodicama iznenada se nalaze u situaciji istraživanja Kvantne oblasti kada se, u interakciji sa novim čudnim stvorenjima, upuštaju u avanturu koja će ih gurnuti izvan granica onoga što su zamišljali kao moguće. Glumac Pol Rad u ulozi glavnog lika Skota Langa, kao i Evanđelin Lili, Majkl Daglas i Mišel Fajfer ponavljaju svoje uloge iz predhodna dva dijela, dok su potpuno nova lica filma glumci Ketrin Njuton, Džonatan Mejdžors u ulozi Kanga Osvajača, kao i čuveni holivudski glumac Bil Marej.

Ulaznice, po cijeni od 3 eura, mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu, sat vremena prije početka projekcije.