Film ”Zver” u bjelopoljskom bioskopu 12, 13. i 14. septembra

Večeras i naredne dvije večeri (13. i 14. septembra), u bjelopoljskom bioskopu biće prikazano novo ostvarenje Baltazara Kormakura, avanturistička triler drama ”Zver”, sa Idrisom Elbom u glavnoj ulozi. Projekcije su od 19.00 sati.

Ulaznice, po cijeni od 3 eura, mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu u danima prikazivanja filma od 11.00 do 13.00 sati i pola sata prije početka projekcije.

U ovoj napetoj i nesvakidašnjoj priči, Kormakura govori o strašnoj borbi jednog čovjeka za svoju porodicu, za opstanak i goli život.Uz fantastične predjele Južne Afrike, egzotičan biljni i životinjski svijet, film ”Zver” na najiskreniji način otkriva kolika može biti snaga nagona za preživljavanjem, i drama koja se odvija u čovjeku dok pokušava da zaštiti svoju djecu. S druge strane, tu je i nagonska potreba divlje zvijeri da po svaku cijenu bude neprikosnoveni vladar divljine.Radnja filma: U novom, uznemirujućem trileru, Idris Elba igra oca, dr Nejta Danijelsa, koji je nedavno postao udovac, i sa ćerkama odlazi na dugo planirano putovanje u Južnu Afriku, gde je prvi put sreo svoju ženu, u rezervat za divljač kojim upravlja Martin Betls, stari porodični prijatelj i biolog za divlje životinje. Ali ono što počinje kao putovanje iscjeljenja prerasta u strašnu borbu za opstanak kada počne da ih uhodi lav, koji je preživio napad krvožednih lovokradica i zbog toga sve ljude vidi kao neprijatelje.