Dva nova filma u bjelopoljskom bioskopu

Na repertoaru bjelopoljskog bioskopa ove nedjelje su dva nova filma. Publika će biti u prilici da uživa u filmovima ”Čarobni Majk:Posljednji ples” i ”Čovjek po imenu Oto”.

Film Stivena Soderberga ”Čarobni Majk:Posljednji ples”, biće prikazan sjutra, 14. februara, od 20 sati. Uloge u filmu tumače: Čejnin Tejtum, Salma Hajek, Ajub Kan Din, Džulijet Motamed, Kejtlin Džerard i drugi.Čarobni Majk Lejn nakon duge pauze ponovno izlazi na pozornicu. Nakon što ga je propali poslovni dogovor ostavio bez novca, Majk je prisiljen da radi kao barmen na Floridi. Nadajući se posljednjem dobrom provodu, Majk bježi u London sa poznatom bogatašicom koja mu daje ponudu koju ne može da odbije…uz pokoju skrivenu namjeru. Kada Majk otkrije njen plan, pita se da li on i novi zgodni plesači, koje mora da dovede u formu, mogu da izvedu nemoguće?


Film ”Čovjek po imenu Oto”, reditelja Marka Forstera, sa  dvostrukim oskarovcem  Tomom Henksom u glavnoj ulozi, na repertoaru bjelopoljskog bioskopa je 16. i 17. februara, od 20 sati.

Osim Henksa, u ovoj komediji  igraju: Manuel Garsija – Rulfo, Mariana Trevinjo, Kameron Briton,  Rejčel Keler i drugi.

Film ”Čovjek po imenu Oto” govori o Otou Andersonu (Tom Henks), mrzovoljnom udovcu kome radost donosi jedino kritikovanje i osuđivanje svojih ogorčenih komšija. Kada se živahna mlada porodica doseli u komšiluk, upoznaje svog parnjaka u oštroumnoj i veoma trudnoj Marisol, što vodi do neočekivanog prijateljstva koje će okrenuti njegov svijet naglavačke.
Režiran od strane Marka Forstera (U potrazi za nedođijom), Čovjek zvani Oto okuplja dvostrukog oskarovca Toma Henksa (najbolji glumac – Filadelfija, Forest Gamp), Marijanu Trevinjo (Klub vrana), Rejčel Keler (Fargo) i Manuela Garsiju Rulfo (Sedmorica veličanstvenih). Scenario je napisao Dejvid Mekgi (nominovan za nagradu Oskar za Najbolju adaptaciju scenarija za film Pijev život) prema romanu ,,Čovek po imenu Uve” Fredrika Bakmana. Film su producirali Rita Vilson, Tom Henks, Geri Gutcman i Fridrik Vikstru, Nikastro, a izvršni producenti su Mark Forster, Rene Vulf i Dejvid Mekgi.

Ulaznice, po cijeni od 3 eura, mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu, sat vremena prije početka projekcije.