”Beskompromisni stand up” Semira Gicića u Bijelom Polju

Glumac i dramaturg Semir Gicić izvešće svoj ”Beskompromisni stand up” u utorak, 16. aprila, u velikoj sali bjelopoljskog Centra za kulturu, sa početkom u 20 sati.

Ulaznice, po cijeni od 5 eura, mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu 15. aprila, u periodu od 11 do 13 sati, a na dan izvođenja predstave od 19 do 20 sati.

Beskompromisni stand up je jedna od najpopularnijih monokomedija u regionu koju izvodi glumac i dramaturg Semir Gicić. Tema ove monokomedije je ”Male stvari koje nas vežu”, te se posebno stavlja akcenat na situacije u kojima čovjek svakodnevno živi. U njegovim nastupima nema viceva, političkih tema, muško-ženskih odnosa, jeftinih metafora, već sat i po vremena analize osoba kojima fale osobine osoba, životnih situacija i predrasuda o sortama ljudskim i neljudskim. Semir je sa ovom komedijom napunio najveće sale bivše Jugoslavije, što zbog aktuelnih televizijskih uloga, popularnosti na društvenim mrežama ali i zbog specifičnog i autentičnog izraza.

Monokomedija pod nazivom “Beskompromisni Stand up” je do sada izvedena preko 100 puta, širom Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske a i šire.

Publika trenutno ima priliku da gleda Semira u ulozi Čede u seriji ”Popadija” na TV Prva, u igrano-muzičkog programu ”Veselo veče” na RTS-u u ulozi Mome i stand up show-u ”Reci 8” na Prvoj TV.

Semir je autor popularnih predstava: Pazi s kime spavaš, Ljubavne igrarije, Čekajući ministra, Imamo dojavu, Pinokio za odrasle, Ko vama dade predstavu, Deža vi i mnogih drugih.
Pobjednik je novogodišnjeg izdanja kviza Najslabija karika za komičare na TV PRVA.